Home
Home » Personnalisation » Download B2S Parent 1.0.88 Apk For Android
Download B2S Parent 1.0.88 Apk for android Apk

B2s Parent 1.0.88 Apk

  • Version: 1.0.88
  • File size: -
  • Requires: Android 5.0
  • Package Name: b2sparent.ts24corp.com.b2s_parent
  • Developer: SAFEcert
  • Updated: 2023-01-10
  • Price: Free
  • 1.1 stars – based on 0 reviews
The description of B2s Parent 1.0.88 Apk

Download B2s Parent 1.0.88 Apk apk file for Android 5.0+ and up. B2s Parent 1.0.88 app is among the category of Personnalisation in app store. This is advanced and newest type of B2s Parent 1.0.88 (b2sparent.ts24corp.com.b2s_parent). The installation and downloading process is easy and quite simple. You can simply press on install button to install the app and remember to allow app installation from anonymous sources. We have also given direct download link with hight speed download. Be sure that we only provide the original, free and pure apk installer for B2s Parent 1.0.88 APK free of mofifications. All the apps & games that we provide are for personal or domestic use. If any apk download violates any copyright, you can contact us. B2s Parent 1.0.88 is the assets and trademark from the developer Resco Brands.
For more help, you can know more about the company/developer who programmed this. All editions this app apk offered with us: You could also install apk of B2s Parent 1.0.88 and execute it using trendy android emulators.

More about app

Là cha mẹ, sự an toàn của con bạn rất quan trọng đối với bạn. Khi đã sử dụng Bus2School, sự an toàn được đảm bảo vì có sự giám sát của bạn, nhà trường và nhà xe. Đảm bảo học sinh đã lên xe đúng chỗ, xuống đúng trường. Phụ huynh/ học sinh sẽ biết rằng xe buýt đón đi học đã gần tới điểm đón . Với bản đồ có thể tùy chỉnh, bạn có thể thấy trong thời gian thực chính xác nơi xe buýt . Và với điện thoại thông minh hoặc máy tính bảng của bạn, bạn thậm chí có thể tùy chỉnh ứng dụng. Bạn dễ dàng thông báo cho tài xế không đón con bạn do những thay đổi đột xuất. Bus2School luôn gửi thông báo cho bạn khi xe buýt của con em bạn ở gần hoặc báo tin cho bạn biết khi có thay đổi lịch trình. Phụ huynh và nhà trường luôn biết rằng các học sinh đã lên xe buýt và đi đến đúng trường. Bằng cách sử dụng mã QR để kiểm tra tình trạng lên xe, xuống xe của học sinh. Trường hợp quên thẻ, thì tài xế chọn tên của học sinh khi lên hoặc rời xe. Tình trạng này sẽ báo cáo cho phụ huynh và nhà trường biết ngay lập tức. Những học sinh THPT có điện thoại thông minh riêng có thể biết chính xác xe buýt của mình ở đâu, các bạn học sinh dễ dàng đón xe và về nhà an toàn. Phụ huynh hoàn toàn có thể kiểm tra, theo dõi lịch sử hành trình qua ứng dụng.