Home
Home » Voyage et guides locaux » Download Vorden Vertelt 1.0 Apk For Android
Download Vorden vertelt 1.0 Apk for android Apk

Vorden Vertelt 1.0 Apk

  • Version: 1.0
  • File size: -
  • Requires: Android 4.4
  • Package Name: com.Blauwolk.VordenVertelt
  • Developer: Blauwolk
  • Updated: 2023-09-16
  • Price: Free
  • 1.1 stars – based on 0 reviews
The description of Vorden Vertelt 1.0 Apk

Download Vorden Vertelt 1.0 Apk apk file for Android 5.0+ and up. Vorden Vertelt 1.0 app is among the category of Voyage et guides locaux in app store. This is advanced and newest type of Vorden Vertelt 1.0 (com.Blauwolk.VordenVertelt). The installation and downloading process is easy and quite simple. You can simply press on install button to install the app and remember to allow app installation from anonymous sources. We have also given direct download link with hight speed download. Be sure that we only provide the original, free and pure apk installer for Vorden Vertelt 1.0 APK free of mofifications. All the apps & games that we provide are for personal or domestic use. If any apk download violates any copyright, you can contact us. Vorden Vertelt 1.0 is the assets and trademark from the developer Resco Brands.
For more help, you can know more about the company/developer who programmed this. All editions this app apk offered with us: You could also install apk of Vorden Vertelt 1.0 and execute it using trendy android emulators.

More about app

Met prachtige afbeeldingen, meeslepende verhalen en leuke spelletjes nemen wij je graag mee naar de vertellingen over Vorden en haar omgeving. Navigeren Navigeer gemakkelijk naar de verschillende kastelen en houdt door middel van het verhalen scherm bij welke kastelen je al bezocht hebt. Ook is er een speciale pagina voor uitspanning in de nabije omgeving voor een “natje of een droogje”. Verhalen In de app heeft elk kasteel een eigen verhaal. Het verhaal wordt door middel van een animatie met voice-over vertelt. Na het bekijken van de animatie kunnen er verschillende verhalen vrij gespeeld worden door middel van een spel. Heb jij alle kastelen en haar verhalen vrijgespeeld, dan ligt er een tegoed bon klaar bij de VVV in Vorden. Tegoedbon Na het vrijspelen en daarmee alle 8 kastelen bezocht te hebben kan je een tegoedbon bij de VVV in Vorden ophalen. Deze tegoedbon is te besteden bij een van de ondernemers genoemd in de app onder de pagina “uitspanning”. Account aanmaken In de app is er een mogelijkheid tot het aanmaken van een account. Na het installeren en vervolgens opstarten van de app wordt deze mogelijkheid aan je voorgelegd (dit is niet verplicht). Indien je akkoord gaat met het aanmaken van een account dan vragen wij om een e-mailadres en naam. Indien de keuze gemaakt wordt om een account aan te maken houden wij je op de hoogte van het laatste nieuws over Vorden en haar bezienswaardigheden. Informatie Met het downloaden van deze applicatie ga je akkoord met de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van de Vorden vertelt app en de diensten die via de app worden geleverd. Feedback of vragen? Stuur een mail naar info@blauwolk.com met vermelding van Vorden vertelt in de titel. Ben je blij met de app? Laat dan een recensie achter in de app store. Wij horen het graag!