Home
Home » Cartes et navigation » Download Taxi Verbita 2.1.4 Apk For Android
Download Taxi Verbita 2.1.4 Apk for android Apk

Taxi Verbita 2.1.4 Apk

  • Version: 2.1.4
  • File size: -
  • Requires: Android 5.0
  • Package Name: com.protaxiclient.mobile
  • Developer: PRObyte creative developers
  • Updated: 2023-01-13
  • Price: Free
  • 1.1 stars – based on 0 reviews
The description of Taxi Verbita 2.1.4 Apk

Download Taxi Verbita 2.1.4 Apk apk file for Android 5.0+ and up. Taxi Verbita 2.1.4 app is among the category of Cartes et navigation in app store. This is advanced and newest type of Taxi Verbita 2.1.4 (com.protaxiclient.mobile). The installation and downloading process is easy and quite simple. You can simply press on install button to install the app and remember to allow app installation from anonymous sources. We have also given direct download link with hight speed download. Be sure that we only provide the original, free and pure apk installer for Taxi Verbita 2.1.4 APK free of mofifications. All the apps & games that we provide are for personal or domestic use. If any apk download violates any copyright, you can contact us. Taxi Verbita 2.1.4 is the assets and trademark from the developer Resco Brands.
For more help, you can know more about the company/developer who programmed this. All editions this app apk offered with us: You could also install apk of Taxi Verbita 2.1.4 and execute it using trendy android emulators.

More about app

Cu Taxi Verbita ajungi rapid la destinația ta. Este cel mai convenient mod de a circula în Arad. Nu mai iți faci griji pentru locul de parcare sau siguranța mașinii tale și poți ieși liniștit cu prietenii la o bere. Aplicația iți găsește un șofer în câteva secunde, îl urmărești pe harta cum se apropie și îi trimiți indicații prin chat, să ajungă mai repede la tine dacă iți schimbi punctul de ridicare. Cu aplicația Taxi Verbita: Comanzi un taxi simplu și confortabil. Nu mai este cazul sa apelezi telefonic dispeceratul, să aștepți în frig sau ploaie șoferul. Ai certitudinea că nu intri în mașina unui străin, ci a unui șofer de încredere, licențiat, manierat și evaluat de alți utilizatori. Ajustezi punctul de ridicare pe harta live, astfel șoferul va sosi exact unde iți este ție mai confortabil. Beneficiezi de timp minim de așteptare datorită trimiterii comenzilor direct la șoferii cei mai apropiați de adresa de ridicare. Primești notificări înainte de sosirea șoferului și pentru că poți urmări deplasarea lui pe harta în timp real, ști exact când ajunge. Vei ajunge sigur și la timp. Șoferii Taxi Verbita sunt informați in timp real despre condițiile de trafic și vor lua cele mai bune decizii ca tu sa ajungi la destinație în cel mai scurt timp. Evaluezi cursa și trimiți recenzii, astfel îmbunătățești serviciile Taxi Verbita și ajuți alți pasageri sa ia cea mai buna decizie. Retine ca: Aplicația nu accesează nici un fel de date sensibile din telefon. Evaluarea și recenziile se fac în mod anonim, adică nu se retine numele persoanei care a făcut recenzia. Aplicația nu este responsabila pentru acuratețea GPS-ului. Aceasta este influențata de calitatea telefonului și de activarea opțiunii de localizare prin WiFi și Rețele mobile. Hărțile folosite sunt furnizate de Google. Feedback: Spune-ne părerea ta! Pentru noi confortul și satisfacția ta reprezinta o prioritate! Trimite-ne sugestia/părerea ta prin aplicație, de la meniul Feedback sau prin e-mail la taxi@verbita.ro!